Sari la conținut
Mihail Victus - Toate păcatele noastre (Raftul cu autori români)

Toate păcatele noastre de Mihail Victus

Romanul Toate păcatele noastre de Mihail Victus este despre ignorarea unor traume, despre o copilărie inhibată de fanatismul părinților, despre artificii nevrotice care pun stăpânire pe noi la maturitate și despre fațetele fluide ale sensibilității, astfel atingând multe dintre tabuurile societății noastre.

Epica este dinamică, te ține blocat într-un cerc vicios al incertitudinii (în acest sens, coperta este mai mult decât sugestivă). Nu este pretențioasă în cuvinte, se citește ușor, dar are puterea de a te încorda cu fiecare pagină. Sunt acolo niște tensiuni și conflicte care, efectiv, te sechestrează.

Autorul a scris foarte atent și perceptibil printr-o voce feminină, iar nuanțele psihice și morale sunt construite și transpuse destul de fidel.

Nu obișnuiesc să povestesc subiectul romanului, cel mai mult îmi place când o carte te lasă pe gânduri, te face să vezi și alte perspective dar și să înțelegi că omul are mai mulți oameni în el, fiecare e hrănit diferit în etapele de creștere și dezvoltare. În schimb, nu-i lăsăm în urmă, îi luăm cu noi spre viitor, cu toate păcatele lor, și sperăm la ce e mai bine pentru fiecare.

Așa că, @mihailvictus, ai făcut o treabă minunată, rămâne să îmi dai un autograf și aștept cuminte următorul roman.

Notă: 5 steluțe!

#autoriromani #decitit #raftulcuautoriromâni #edituralitera #mihailvictus #bibliotecadeprozăcontemporană #literalma #cititor #citescdeciexist

Lasă un răspuns

I