Sari la conținut
AIVI MediaHub organizează online OPEN DAYS Teatru

AIVI MediaHub organizează online OPEN DAYS: Teatru cu înscriere gratuită până pe 20 noiembrie

Asociația Informală a Vocilor pentru Incluziune (AIVI) își deschide porțile virtuale într-o nouă ediție OPEN DAYS, pe 20 noiembrie, între orele 14:00-16:00. Dacă, în edițiile precedente, participanții au cunoscut departamentele #cărticeală și #muzică, sâmbătă vor avea ocazia să îi întâlnească pe cei din departamentul #creativ de teatru.

Departamentul de Teatru este format din cei și cele care documentează și scriu despre orice formă de teatru care se pliază pe viziunea asociației și respectă politicile editoriale ale platformei media. Temele abordate sunt variate, de la experimental la politic, de la musical la one-man-show, de la teatre independente din Cluj sau Iași ori București, până la inițiative românești de peste granițe. Au deja în portofoliu crearea unui ziar la un festival de teatru și serii de portrete și interviuri în desfășurare pentru viitorul apropiat.

Pentru a participa și afla mai multe despre departamentul #creativ, despre cum lucrează echipa și cum pregătesc interviurile și portretele, te poți înscrie sâmbătă la evenimentul online AIVI MediaHub OPEN DAYS: Teatru aici > https://bit.ly/open-days-teatru. Suntem bucuroși să confirmăm și prezența a doi invitați, care ni se vor alătura pe parcurs: regizoarea și dramaturga Ruxandra Simion și regizorul, producătorul și managerul cultural Claudiu-Lorand Maxim.

Această întâlnire este deschisă și celor care sunt doar curioși de modul în care asociația își desfășoară activitățile, sau vor să încerce experiența AIVI Media.Hub, devenind la rândul lor voluntari și experimentând alături de noi în redacțiile și departamentele AIVI MediaHub.

Lasă un răspuns

I