Așadar, ghici, ciupercă, cine-i?
În seara aceasta, am reușit să citesc doar prima poveste, mi-a plăcut foarte mult. Cum am scris și acolo în comentarii, se simte ecoul din personaje și frustrarea care-i macină. Nu mi s-a părut lungă povestea deloc, s-a încadrat perfect pentru conturarea personajelor, chiar dacă iese în evidență Iancu Iacoban, gardianul. Și cred că tăcerea din partea lui Vlad e un detaliu semnificativ, chiar dacă ascuns. Monologul de la sfârșit e interesant și consider că propozițiile scurte îl fac veridic, din ce în ce mai real, citești și te simți ca la teatru. Nu-mi dau seama cine a scris, din păcate pentru mine, dar aștept curioasă dezvăluirea.
Uitați cum arată primele texte nesemnate publicate pe platformă:
Bineînțeles, textele de pe site aparțin exclusiv autorilor. Copierea sau reproducerea lor este interzisă conform legii drepturilor de autor.
Publicarea unui text se face prin invitație directă. Deocamdată, platforma nesemnate.ro nu acceptă propuneri de texte. De asemenea, privind comentariile, se face apel la decență în exprimare, pentru a se evita ștergerea acestora.
Câteva cuvinte despre George C. Dumitru (autor)
Conform prezentării de pe site-ul Polirom, George C. Dumitru este prozator, absolvent de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică, ASE București, fondator al companiei de tehnologie DirectVision. După mai multe apariții în publicații și antologii, a debutat editorial cu volumul de proză scurtă Poveste cu o fată (2010). Au urmat romanul Mișcarea de rezistență (2013) și volumele de povestiri Sub mâinile mele (2014) și Tenebre (2017). În 2021 a apărut romanul …și toate zilele de azi. Povestirea „Opulență” a fost tradusă în italiană și inclusă în antologia Pensi che ci saremmo potuti conoscere in un bar?, publicată de Caravan Edizioni în 2010. La Editura Polirom a mai publicat volumul de povestiri Fericire (2022) și Rupturi (2023).
Alte articole asemănătoare:
- Toate păcatele noastre de Mihail Victus
- Raftul cu autori români - Ediția de iarnă 2021…
- „Școala de comentatoare” este un pas înainte pentru…
- Între două fronturi de Oana David
- Ascultați „5 minute de literatură”, în care 100 de…
- Translucid de Ligia Pârvulescu - o distopie…
- Sonia ridică mâna de Lavinia Braniște - un mix de…
- Strângerea de fonduri pentru proiectul „Școala de…
Powered by Contextual Related Posts